Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Uniek is het beslist. Trouwen op het water is een bijzondere belevenis die je niet snel zult vergeten!

Voor elk onderdeel van uw speciale dag kunt u bij ons terecht. Van trouwen aan boord met alleen de daggasten, tot de verzorging van een complete bruiloft. Ja zelfs voor de huwelijksnacht hebben wij een prachtige locatie.

Trouwen op een boot - huwelijksbootjeTrouwen aan boord kan in de gemeenten Zaltbommel, Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam, Asperen, Tiel en Wijk en Aalburg. De ambtenaar van de Burgerlijke stand komt dan bij ons aan boord en leidt de ceremonie tot het huwelijk, daarna kan het feest beginnen.

Wilt u op uw gemak foto’s maken op een mooie locatie en weet u niet waar u uw gasten moet laten? Wij laten uw gasten onder het genot van een hapje en een drankje een mooi stukje van het rivierenlandschap zien, terwijl u met de fotograaf in alle rust sfeervolle plaatjes kunt schieten. Als u klaar bent met de bruidsreportage dan voegt u zich weer bij uw gasten aan boord.

Trouwen op het water

Het aansnijden van de bruidstaart kan door ons geregeld worden, lekker met champagne of een kopje koffie. Natuurlijk kan dit stilliggend aan de kade, maar we kunnen ook gaan varen. Een paar uurtjes lekker ontspannen op het water, te midden van je familie en vrienden. Een heerlijk rustpunt op een hele drukke dag.

Een koud/warm buffet, barbecue, walking diner serveren, is geen probleem aan boord van de “Princehof”. U kunt een keuze maken uit diverse mogelijkheden.

Huwelijksbootje Party-cruises, trouwen op het water

Wilt u alleen de receptie aan boord houden met verschillende uitgebreide hapjes. Ook dat is geen probleem, onze kok laat u en uw gasten genieten van overheerlijke koude en warme hapjes. Een receptie of feest kan op beide schepen gehouden worden. Dus voor een onvergetelijke dag, stap u bij Party-cruises letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje.

Stap letterlijk in het huwelijksbootje

Back To Top