Ervaar een prachtige rondvaart op de Linge, Biesbosch of de grote rivieren!

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze aan rondvaarten en boottochten. Deze rondvaarten zijn te boeken voor groepen te boeken vanaf 20 personen.

Tussen het drukke scheepvaartverkeer van binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht. U ziet indrukwekkende schepen, imposante bruggen, uiterwaarden en prachtige oude vestingsteden aan u voorbij glijden. Maar ook de rust en natuur van bijv. de Biesbosch of rivier de Linge. 

U kunt kiezen voor de prachtige rondvaart over de grote rivieren, Linge of Biesbosch, waarbij de verzorging geheel aangepast kan worden aan uw wensen.

Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring op het water. Laat u verrassen en boek een rondvaart bij Party-cruises!

Eventueel bij te reserveren: 
Koffie met gebak
Hapjes
Lunch
Lunchbuffet
Brunchbuffet
Koud/warm buffet

Voor al deze rondvaarten geldt: reserveren verplicht!

Rondvaart over de rivier

Wij bieden u de mogelijkheid om een rondvaart te maken op de Waal/Merwede, de drukste rivier van West Europa, de snelweg van de Europese waterwegen.
Deze rondvaart vertrekt vanuit de haven van Sleeuwijk, of in overleg elders.
Tijdens de rondvaart zult u verbaasd staan over de vele en enorme schepen die ons vlakbij passeren. Maar ook de uiterwaarden met hun flora en fauna zijn prachtig om te zien. De oevers, steden, bruggen en scheepvaart vanaf het water bekeken geeft echt een heel ander beeld.

DUUR: 2 uur of in overleg langer
TIJD: 13:00 uur tot 15:00 uur of in overleg anders
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Slot Loevestein

Tijdens deze prachtige boottocht over de rivier, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren. Hier kunt u genieten van de oude sfeer die heerst in en om dit prachtige kasteel. In het kasteel komt u verhalenvertellers tegen waar u vrijblijvend naar kunt luisteren. Deze verhalen nemen u mee naar de middeleeuwen. Maar u kunt ook aan boord blijven en meevaren naar de vestingstad Woudrichem, een oud vissersstadje gelegen aan 3 rivieren. Hier heeft u de mogelijkheid om het visserijmuseum te bezoeken of om heerlijk door het stadje te slenteren, en te genieten van alle indrukken.

DUUR: Minimaal 2 uur
TIJD: in overleg
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Biesbosch

Tijdens een rondvaart wilt u natuurlijk dat alles prima verzorgd is, zodat u volop kunt genieten van de Biesbosch. Uw rondvaart is daarom in goede handen bij Party-cruises Princehof. Party-cruises organiseert het gehele jaar prachtige Biesbosch rondvaarten, die u kennis laten maken met de bijzondere kanten van dit natuurgebied.
De rondvaart Biesbosch van Party-cruises Princehof is niet alleen goed verzorgd, maar ook erg voordelig. Neem daarom vandaag nog telefonisch contact met ons op of reserveer online.

DUUR: vanuit Sleeuwijk 4 uur                                                                                                                                                          : vanuit Biesboschcentrum Dordrecht 2 uur
TIJD: in overleg
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Heusden / Bommelerwaard

Met hele gezin of gezelschap inschepen en genieten van een rondvaart Heusden van Party-cruises Princehof? Party-cruises neemt u mee naar deze prachtig gerestaureerde stad aan de Maas.

Via de Merwede en Waal komen we via Woudrichem op de rivier de Afgedamde Maas. Deze volgen we naar de sluis bij Andel. Hier gaan we schutten en komen op de Andelse Maas. Deze slingert zich een weg door een prachtige gebied met allerlei kerkdorpen zoals Poederoijen, Aalst, Veen, Nederhemert, Wijk en Aalburg. Hier varen we via het Heusdenskanaal naar de Bergse Maas en zien Heusden al liggen. We komen aan bij onze eindbestemming Heusden, waar “De Princehof” op loopafstand van de markt afmeert. Na ruimschoots de tijd te hebben gehad van alle indrukken van het mooie plaatsje Heusden, varen wij weer terug  naar de haven van Sleeuwijk.

  • Prachtige rondvaart door de Bommelerwaard over de Waal, de Afgedamde Maas, Heusdens Kanaal en de Bergsche Maas .
  • Ervaar de drukke scheepvaart op de rivier en het schutten van de sluis bij Andel.
  • 2 uur genieten van een wandeling door de eeuwen oude vesting stad Heusden.
  • Geschikt voor het hele gezin, gezelschap, trouwerij of zakelijk!

DUUR: minimaal 6 uur
TIJD: 11:00 uur tot 17:00 uur of in overleg anders
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Rondvaart Linge / Leerdam

Met het hele gezin of gezelschap genieten van een rondvaart naar Leerdam van Party-cruises Princehof? Party-cruises neemt u mee voor een onvergetelijke rondvaart Linge. Via de Merwede komen wij op de rivier de Linge. Deze slingert zich een weg door de prachtige Betuwe, waar u kunt genieten van alle rust en natuurschoon. Onze eindbestemming is Leerdam, waar “De Princehof” op loopafstand van het Glasmuseum van Leerdam zal afmeren. Na ruimschoots de tijd te hebben gehad van alle indrukken van het mooie plaatsje Leerdam, varen wij weer terug naar de haven Sleeuwijk.

  • Een mooie vaarroute over de Merwede en Linge.
  • De prachtige natuur van de Betuwe.
  • Een eventueel bezoek aan het Glasmuseum van Leerdam.
  • Zeer geschikt voor het hele gezin, gezelschap,trouwerij of zakelijk!

Voor groepen is deze tocht ook mogelijk vanuit Gorinchem.

DUUR: minimaal 6 uur
TIJD: 11:00 uur tot 17:00 uur of in overleg anders
BOOTPRIJS: € 250.00 per uur

Back To Top