RONDVAART BIESBOSCH: VAAR MET ONS MEE DOOR HET UNIEKE NATUURGEBIED, NATIONAAL PARK DE BIESBOSCH

Overzichtskaart Biesbosch

Varen is voor ons een passie.

Varend ziet de wereld er mooier uit… Vaar met ons mee! Ons schip de Princehof heeft een ligplaats in Sleeuwijk en een opstapplaats in het centrum van Dordrecht. Daar vandaan kunt u met ons meevaren voor een rondvaart door de Biesbosch of de grote rivieren, brunch-lunch-pannenkoekvaarten, maar ook diner en varende feesten door de Biesbosch of daar buiten.

Samen met u creëren we een vaarprogramma om nooit meer te vergeten.

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement, een programma op maat? Kortom: U wilt uw eigen partyboot huren en genieten? Dan is PARTY-CRUISES uw partner!

Voor gezelschappen/groepen verzorgen wij de meest uiteenlopende vaarprogramma’s.
Een rondvaart of varend feest bij PARTY-CRUISES, dát zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten!

Gelegenheden waar Party-cruises zich uitstekend voor leent:

Bruiloft – Familiereünie – Varend dineren – Jubileum – Verjaardag – Personeelsfeest –
Product of bedrijfspresentatie – Introductie of relatiedag – Kerkgenootschappen – As verstrooien

Duurzaamheid

Wij zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, in de vorm van zorg voor milieu en natuur in hun omgeving. Dit uit zich bij ons in het varen op minder milieu-belastende brandstof, het bewust omgaan met afval en zo veel mogelijk gebruiken van fair trade- en biologische catering.

Lees meer over de Rondvaart Biesbosch >

Voor reserveringen/informatie bel onze kapiteins, Fred: 06-12525450 of Rob: 06-51264809.

Veilig en verantwoord varen in coronatijd.
Zeker in deze vreemde tijd van Corona doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat de vaartochten verlopen volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

Wat mag u van ons verwachten:
Hygiënisch, klantvriendelijkheid, maatwerk, en veel aandacht voor het culinaire gedeelte. Onze eigen kok bereidt alles vers voor u tijdens de vaart. Het rivierengebied is een prachtig vaargebied met ongekende mogelijkheden.

Nieuw en uniek concept: Dinner cruise

Veilig en verantwoord, privé varend dineren met uw gezelschap. Wij heten u welkom aan boord, om u samen met uw gasten/familie een heerlijke ervaring te laten beleven. Vanaf 10 tot 30 personen is het mogelijk om privé te dineren. Onze kok gaat u tijdens een 2,5 uur durende rondvaart laten genieten van een vers aan boord bereide maaltijd. Inschepen om 17:30 uur en ontvangst met een welkomstdrankje. Trossen los om 18:00 uur en brood met smeersels op tafel. 18:30 Uitserveren van het hoofdgerecht. Tussen door kunt u een keuze maken uit ons ruim assortiment drankjes. Na afloop van het diner serveren wij een heerlijk dessert. Om ongeveer 20:30 uur leggen we weer aan en is de tocht ten einde. Dit unieke concept kost: € 65.00 p.p. excl. drankjes. Voor meer informatie zie ‘speciale rondvaarten’.

Een greep uit ons vaaraanbod:

Een leuk filmpje van Ankie Vervoorn waarin de boot van Party-Cruises – de Princehof – de sluis invaart van de Biesbosch.

Back To Top