skip to Main Content

Heusdense Cruise

Met het hele gezin, bedrijf of gezelschap inschepen en genieten van de Heusdense cruise van Party-cruises Princehof? Party-cruises neemt u mee rond deze prachtige vestingstad gelegen aan de Maas. Met eventueel een uitstap rond de Bommelerwaard.

Over de Merwede en Waal komen we via het vissersstadje Woudrichem op de rivier de Afgedamde Maas. Deze volgen we naar de sluis bij Andel. Hier gaan we schutten en komen op de Andelse Maas. Deze slingert zich een weg door een prachtige gebied met allerlei kerkdorpen zoals Poederoijen, Aalst, Veen, Nederhemert, Wijk en Aalburg. Hier varen we via het Heusdenskanaal naar de Bergse Maas en zien de prachtige stad Heusden liggen.

We varen de haven van Heusden in en meren af aan het molensteiger, waar “De Princehof” op loopafstand van de markt ligt. Na ruimschoots de tijd te hebben gehad in het mooie plaatsje Heusden, varen wij weer terug naar de haven van Sleeuwijk. Of als u rond de Bommelerwaard wilt varen verder de Maas op langs Well, Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel. Om vervolgens het sluiskanaal in te varen van de schutsluis St. Andries bij Rossum. Ook hier gaan we het schutten meemaken en gaan ongeveer 2 meter omhoog naar het niveau van de Waal. Als de sluisdeuren opengaan varen we op de Waal, de grootste rivier van west Europa en ook wel genoemd “de snelweg van de Europese wateren”. Via Zaltbommel, Zuilichem en Brakel zakken we de rivier af en komen dan slot Loevestein tegen. Daarna langs Woudrichem en Gorinchem weer terug naar de haven Sleeuwijk.

De markt van vestingstad Heusden

De markt van vestingstad Heusden

Deze veelzijdige boottocht is echt een aanrader vanwege:

  • Prachtige boottocht over de Waal, de Afgedamde Maas, Heusdens Kanaal en de Bergsche Maas.
  • Ervaar de drukke scheepvaart op de rivier en het schutten in de sluizen.
  • Een heerlijke wandeling door de eeuwen oude stad Heusden.
  • Geschikt voor het hele gezin, gezelschap of trouwpartij!

Vertrekdata:
Op elke dag van het jaar te boeken, afvaart vanaf 25 personen.

Vertrekplaats:
Sleeuwijk of in overleg elders.

Vertrektijd:
Van 11:00u en eindigt om 18:30u.

Inclusief:
Boottocht, koffie met gebak, lunch, vrije tijd Heusden, matrozenbuffet

Prijs:
– Volwassenen betalen € 60,00 p.p.
– Kinderen onder de 12 jaar € 40.00 p.p.
– Kinderen onder de 4 jaar gratis

*Helemaal rond de Bommelerwaard duurt 1,5 uur langer en kost € 300.00 extra.

Reserveren noodzakelijk. Het programma is aan te passen aan uw wensen.

Entertainment

In samenspraak met u kunnen wij uw verblijf aan boord een echt persoonlijke tint geven in de vorm van het juiste entertainment. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeer aan boord creëren, die het best past bij het doel van uw evenement.

Back To Top